Onze Smaken
Niet enkel de buitenkant speelt een rol, ook smaak is minstens even belangrijk. Door onze Belgisch-Braziliaanse achtergrond waren we in staat bekende toppers te combineren met enkele verrassende smaakcombinaties. Al onze vullingen worden overigens huisgemaakt met verse producten, dat vinden we ontzettend belangrijk.

Ook qua buitenlaag van de taart en qua type cake zijn er verschillende mogelijkheden bespreekbaar, dit allemaal volgens uw wensen.
​
Cake types:
-
Vanille-boter
-
Chocolade
-
Red Velvet
​
Buitenlaag*:
-
Chantilly - Een zachte huisgemaakte slagroom
-
Botercrème - Op basis van Meringue Suisse
-
Fondant - Suikerpasta
​
Zowel voor smaak, als bescherming tijdens het transport, brengen wij tussen de biscuit en de buitenlaag nog een lichte blindage van chocolade aan. Dit is een extra smaakelement aan uw taart en verstevigt tevens ook de structuur tijdens het vervoer.
​
​
* Niet all toppings zijn altijd compatibel met de door u gewenste decoraties. Dat stemmen we graag verder met u af indien dit het geval is.